Information och villkor

Hos oss får alla katter ett eget rum med tillhörande uterum dit den kan gå via en kattlucka. Där kan katten själv välja när den vill gå ut. Där ute finns det möjlighet att klättra på grenar, hoppa på stubbar, eller kanske bara ligga och spana på de andra katterna, sola eller bara njuta av den friska luften.

Alla katter är avskiljda från varandra och kan aldrig röra vid någon annan(s) katt, de kan däremot sitta och titta på varandra. Alla våra rum är större än vad jordbruksverket rekommenderar, vi är godkända av jordbruksverket enligt 16§ Djurskyddslagen.

Vi har höga krav på hygien och rummen städas noggrant innan nya katter anländer. För att din katt ska känna sig extra välkommen använder vi oss av Feliway vilket bidrar till att katten känner en extra trygghet hos oss. Kattpensionatet har även effektiv luftkonditionering för de varma sommardagarna.

Vi som jobbar här tycker om katter och har mångårig erfarenhet av kattskötsel, inte minst av egna katter. Vi ägnar oss helhjärtat åt din katt och kommer se till att den får en trevlig semester hos oss med både bus, lek och kel. Vi pysslar om din katt flera gånger varje dag. Vi jobbar mycket för att bli vänner med katterna och väntar in katten tills de känner att de vill ta kontakt med oss, på så vis skapar vi en god relation med er katt. Vi tycker därför att det är en självklarhet att du ska kunna se hur din katt har det hos oss, därför skickar vi regelbundet bilder och kortare uppdateringar om hur din katt mår och vad den hittar på. Enklast kontaktar ni oss på messenger via vår facebooksida: www.facebook.com/imakatt.se

Din katts säkerhet är viktig för oss, därför har vi direktkopplat brandlarm till Securitas. Vi har även en kameror som en extra säkerhet.

För er katts säkerhet måste ni ta med en rymningssäker transportbur som kommer att stå öppen i er katts rum, detta för att en eventuell utrymning ska kunna ske smidigt och säkert.