INTRESSEANMÄLAN KATTHJUL

Katter tycker om och mår bra av att springa. För ett år sedan köpte vi ett katthjul till våra katter och utan att överdriva så kan man säga att det var en av de mest uppskattade kattleksakerna. Våra katter tar sig en liten löparrunda då och då. Det fanns vid tillfället bara ett problem med dessa katthjul. De var oerhört svåra att få tag på, framförallt i Sverige.

Nyligen kontaktade vi en tillverkare av katthjul som var intresserade av att ha en återförsäljare här i Sverige. Så om allt går helt enligt planen kommer vi inom en snar framtid att kunna erbjuda katthjul både som tillval på kattpensionatet men även för beställning här på hemsidan.

Den här sidan riktar sig dig som är intresserad av ett katthjul till din katt. För att vi ska få en uppfattning av efterfrågan på dessa hjul så ber vi er som är intresserade att fylla i formuläret nedan och skicka in till oss. Anmälan är inte bindande, men när det blir aktuellt med en beställning kontaktar vi er så har ni möjlighet att beställa ett katthjul till er katt. Hjulets diameter är 120cm och kommer att kosta någonstans runt 4000 till 5000 kronor. Hjulet är vitt och finns med olika färg på mattan.

SKICKA DIN INTRESSEANMÄLAN

#

#
#

#